Chauffeursdiensten

Bent u of is uw organisatie op zoek naar een chauffeur? Voor al uw chauffeursdiensten bent u bij onze partner Crato aan het juiste adres. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het mogelijk een chauffeur in te huren. Ook bij het huren van een chauffeur is er veel mogelijk, wilt u alleen een chauffeur, of juist een chauffeur met een auto? Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die u bij Crato heeft als het gaat om chauffeursdiensten.

Voor organisaties is het mogelijk het personeel te vervoeren naar afspraken en deze worden uiteraard ook weer opgehaald. U kunt het bij Crato chauffeursdiensten precies zo regelen zoals u dat zelf wilt. Naast transport naar afspraken is het ook mogelijk vervoer te regelen naar het buitenland, bijvoorbeeld naar vliegvelden. Ook hier is uiteraard de keuze aan u of u graag in uw eigen auto vervoert wilt worden of gebruik wilt maken van een auto van Crato .

Bij Crato heeft u de keuze of u een ervaren chauffeur inhuurt of juist een goedkopere, maar zeker niet mindere, studentchauffeur. De studentchauffers van Crato hebben allemaal intern een opleiding gevolgd waardoor wij kunnen garanderen dat hij of zij representatief is voor uw organisatie. De studenten beschikken bovendien allemaal over een OV waardoor zij gratis terug kunnen reizen als het alleen om het wegbrengen van personeel gaat. Dit bespaart u of uw organisatie veel geld, dat u hierdoor nuttiger kunt besteden.

Het voordeel van gebruik te maken van een chauffeursdienst is dat u gewoon door kunt werken terwijl u wordt vervoerd. Aangezien zakenreizen meestal niet om de hoek zijn is dit kostbare tijd. Crato neemt deze zorg uit uw handen door uw vervoer compleet te verzorgen waardoor u gewoon door kunt gaan met werken.

Crato biedt ook chauffeurs aan die u ophalen van feestjes en andere evenementen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een eventuele alcoholcontrole. Onze chauffeurs zijn namelijk altijd de BOB! Heeft u binnenkort een feestje of zakenreis waarbij u graag een chauffeur wilt? Crato chauffeursdiensten is er voor u en uw organisatie als het gaat om het regelen van uw vervoer!